Air Malta
KM Malta Airlines

Alt, hvad du skal vide, før du flyver med KM Malta Airlines

KM Malta Airlines forsinkede og aflyste fly

David Eiselt opdateret 18. 1. 2024

Er dit fly med KM Malta Airlines blevet aflyst eller forsinket med 2 timer eller mere? Så har du ret til kompensation på op til 600 euro pr. person.

Du kan kræve kompensation direkte fra flyselskabet eller enkelt og gratis fra specialiserede bureauer.

Ansøg om kompensation

Kompensation i henhold til EF-forordning 261 gælder for alle flyvninger, der varetages af KM Malta Airlines.

Forsinket flyvning med KM Malta Airlines

Hvis du oplever en forsinkelse på 2 timer eller mere ved afgangsgaten, skal KM Malta Airlines give dig gratis forfriskninger i forhold til forsinkelsens længde.

Hvis forsinkelsen i ankomstlufthavnen er 3 timer eller mere, har du også ret til en økonomisk kompensation på 250 euro til 600 euro afhængigt af afstanden mellem de to lufthavne.

Du har kun ret til økonomisk kompensation, hvis KM Malta Airlines er skyld i forsinkelsen. For mere information, se artiklen Kompensation for flyforsinkelser.

Afstand Forsinkelse Kompensation
op til 1.500 km 3h+ 250 eur - ansøg online
1 500 til 3 500 km 3h+ 400 eur - ansøg online
over 3.500 km 3h+ 300 eur - ansøg online
over 3.500 km 4h+ 600 eur - ansøg online

Aflyst flyvning med KM Malta Airlines

Hvis dit fly bliver aflyst af KM Malta Airlines mere end 14 dage før afgang, har du ret til en gratis ændring af datoen eller en refundering af den oprindelige billetpris.

Men hvis dit fly aflyses mindre end 14 dage før afgang, har du også automatisk ret til økonomisk kompensation på op til 600 euro.

Igen er kompensationen kun berettiget, hvis flyselskabet aflyser flyet og ikke på grund af uforudsete omstændigheder.

Hvor kan man søge om kompensation?

KM Malta Airlines har ikke en særlig kontaktside til refusion og kompensation, og i tilfælde af et krav skal du bruge de normale kontaktoplysninger på flyselskabets hjemmeside: kmmaltairlines.com/en/customer-support.

Flyselskaberne forsøger dog ofte at undgå kompensation og trække hele sagen i langdrag ved at ignorere og lyve, så kontakt bureauet direkte.

Få op til 600 euro

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.