KM Malta Airlines flyvninger

Air Malta

Du kan købe flybilletter med KM Malta Airlines, især når du rejser til Malta. Flyselskabet samarbejder også interline med andre selskaber, især Swiss og Lufthansa.

Selvom KM Malta Airlines profilerer sig mere som et lavprisselskab, tilbyder det også garanterede forbindelser i Maltas lufthavn.

Billetter kan købes via kmmaltairlines.com. Da KM Malta Airlines flyver med konkurrerende flyselskaber på de fleste ruter, anbefaler vi også at bruge leverandørsammenligningen via skyscanner.com, hvor du altid kan vælge ved at klikke dig videre til flyselskabets hjemmeside.

Hvornår skal man købe billetter?

De laveste priser er normalt mellem 2-4 måneder før afgang. Det er dog ikke usædvanligt, at KM Malta Airlines tilbyder specialpriser mere end 9 måneder før afgang.

Sådanne kampagner er især fordelagtige, når de gælder datoer i sommerferien. Dette er traditionelt den mest populære periode for rejser til Malta, og last minute-billetter kan være meget dyre.

Billetpriser

KM Malta Airlines har højere billetpriser sammenlignet med de konkurrerende flyselskaber Ryanair og Wizz Air. Fordelen er dog ofte, at der er mange kampagnepriser til rådighed på flere datoer, og især i sommerferien bliver prisforskellene i forhold til konkurrenterne mindre.

Flyselskaberne vil også tilbyde flere prispakker og billigere indchecket bagage.

Den normale pris for en returbillet fra Europa til Malta er omkring 220 euro i højsæsonen.

Pris-klasser

KM Malta Airlines tilbyder to standardklasser for rejser - economy og business class. De enkelte klasser er derefter yderligere differentieret i flere grupper, kaldet fare families.

Billetpriserne er højere i de højere prisklasser.

Du kan se forskellene mellem de forskellige billetpriser på billederne nedenfor.

Priser på økonomiklasse:

Priser på business class:

Er Business Class med KM Malta det værd?

KM Malta Airlines flyver kun europæiske ruter, hvor den længste flyvetid er omkring 3,5 timer.

Desuden har Airbus A320-flyene ikke rigtige business class-sæder, men kun economy class-sæder med mere benplads og et garanteret sæde ved siden af dig.

Indchecket bagage er ikke engang inkluderet i alle business class-priser, og forfriskninger serveres normalt kolde.

I betragtning af at prisen altid er mere end dobbelt så høj som på økonomiklasse, synes vi personligt ikke, at det er det værd at købe en business class-billet med KM Malta Airlines.

Destinationer

KM Malta Airlines flyver altid fra deres hjemlufthavn Malta MLA til hovedsageligt europæiske destinationer.

Stabile destinationer på KM Malta Airlines' netværk inkluderer:

 • Zürich
 • Milano
 • Rom
 • Catania
 • London
 • Paris
 • Wien
 • Prag
 • Madrid
 • München
 • Bruxelles
 • og andre steder i Vesteuropa

Route map

Den bedste måde at finde ud af, hvor KM Malta Airlines flyver til, er ved at se det vedhæftede luftfartskort nedenfor eller direkte på selskabets hjemmeside på kmmaltairlines.com/route-map.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.