Transport fra Zakynthos Lufthavn

Zakynthos

Hvis du ankommer til Zakynthos som en del af en rejse købt gennem et rejsebureau, vil du blive mødt i ankomsthallen af en delegeret og en gratis bus, der kører dig direkte til dit hotel.

Men hvordan kommer man fra lufthavnen på egen hånd?

Lej en bil

Da du ikke kan komme andre steder hen med bus end til byerne, og du vil gå glip af de bedste dele af øen, anbefaler vi helt klart, at du lejer en bil under hele dit ophold.

Der er mange biludlejningsfirmaer i terminalen, også store internationale firmaer.

Priserne for en uges leje i højsæsonen starter ved 330 eur. På grund af den begrænsede kapacitet hos biludlejningsfirmaerne anbefaler vi, at man booker mindst 2-3 måneder i forvejen.

KTEL-busser

Der er en regelmæssig busforbindelse til terminalen fra busstationen i Zakynthos by, hvorfra andre forbindelser tager dig til de større landsbyer.

Køreplanen stemmer ikke overens med flytiderne, og busserne kører kun 4 gange om dagen i lavsæsonen og 6-7 gange om dagen om sommeren.

Om søndagen kører busserne slet ikke.

Detaljerede køreplaner kan findes på den officielle hjemmeside: ktel-zakynthos.gr/en. Turen mellem lufthavnen og Zakynthos' busstation tager 10 minutter.

En billet til 2,20 eur kan købes kontant hos chaufføren.

Billige hoteller på Zakynthos

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.