Tjenester i Venedig Lufthavn

Venedig

Find ud af, hvilke tjenester og faciliteter der er tilgængelige i Venedig Marco Polo Lufthavn. Hvor er det bedste sted at spise og shoppe?

Internet og wi-fi

Opret forbindelse til wi-fi-netværket gratis og uden begrænsninger via hotspottet "Venezia Airport Free WiFi".

Hvis du bruger et EU-simkort, kan du ringe og bruge data i Italien til de samme priser som i dit hjemland.

Ellers kan du hurtigt og nemt få et e-sim med data på airalo.com.

Se hoteller i Venedig

Opbevaring af bagage

Bagageopbevaring er tilgængelig udenfor til venstre ca. 100 meter fra terminalens ankomstudgang fra kl. 6.00 til 21.00. En hel dags opbevaring koster 12 euro, og for 6 timer betaler du 7 euro.

Restauranter og butikker

Restauranter og caféer er mere tilgængelige efter sikkerhedskontrollen. Det er ofte mindre lokale virksomheder, og du finder ingen fastfood-kæder i Venedigs lufthavn.

Et af de mest populære og største spisesteder er Bricco på 2. etage i transitområdet.

I det offentlige område er Kitchen Pizza Bar en populær restaurant.

Transitzonen er rigt udstyret med butikker af luksusmærker med tøj og modetilbehør. Du kan også handle i den toldfrie butik.

Der er ingen traditionel dagligvarebutik i lufthavnen. Du kan dog benytte dig af et apotek, som er tilgængeligt på airside.

Hæveautomater

Hæveautomaterne i lufthavnen drives kun af Euronet, og der opkræves et gebyr på ca. 5 euro og en ufordelagtig vekselkurs, hvis man hæver med et kort med en konto i en anden valuta end euro.

Betal hellere for transport med kort eller online, og hæv penge i en almindelig hæveautomat i byen, hvis det er nødvendigt.

Drikkevand

Fontæner med gratis koldt drikkevand, hvor du kan fylde din egen flaske, findes i transitområdet ved afgangsgate 8 og 43.

Rygeområde

Der er også et rygerum bag sikkerhedskontrollen på 1. sal ved siden af restauranten Bricco Café.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.