Sverige
Stockholm Skavsta Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Stockholm Skavsta Airport

Transport fra Stockholm Skavsta Lufthavn

David Eiselt opdateret 30. 3. 2024

De vigtigste destinationer for rejsende fra lufthavnen er Stockholm, Nyköpings jernbanestation og den regionale by Linköping. Der kører kun busser fra lufthavnen.

Bus til Stockholm

Stockholm City Terminal kan nås på 80 minutter med Vy Flygbussarnas regelmæssige busser.

Busserne afgår altid 20-30 minutter efter, at flyet er landet, så alle passagerer kan komme komfortabelt om bord. På vej til lufthavnen kører busserne, så du er i terminalen ca. 90 minutter før afgang.

Billetter kan købes i terminalen for 219 sek online på hjemmesiden flygbussarna.se, hvor køreplanen også er tilgængelig.

Billetter købt online kan bruges på alle forbindelser i 3 måneder fra købet. Derfor indtastes ingen specifik dato og tidspunkt for rejsen under købsprocessen.

Køb billetter på flygbussarna.se

Via Nyköping

Et alternativ er at tage den lokale bus nr. 515 til 35 kr. til Nyköping og derefter tage toget til Stockholm.

Togene mellem Nyköping og Stockholm kører en gang i timen og koster 156 kr (se køreplaner og køb billetter på sj.se). Så i alt sparer du kun ca. 20 sek, og du skal skifte tog én gang.

Nyköping

Den lille by Nyköping er forbundet med lufthavnen med buslinje 515, som kører mindst en gang i timen. Turen mellem centrum og lufthavnen tager ca. 15 minutter og koster 35 sek.

Du kan købe din billet hos chaufføren ved at sætte dit eget betalingskort i læseren eller på Sörmlandstrafikens mobilapp.

Detaljerede køreplaner kan findes på hjemmesiden: sormlandstrafiken.se/tidtabeller.

Norrköping og Linköping

Som det er tilfældet med Stockholm, tilbyder Flygbussarna også direkte busforbindelser fra lufthavnen til disse byer.

  • Online-billetter: flygbussarna.se
  • Norrköping pris: 209 sek
  • Linköping Pris: 219 sek

Billeje

Hvis du planlægger at tage på en roadtrip rundt i Sverige, er det ideelt at leje en bil direkte i lufthavnen. Skavsta Lufthavn ligger tæt på motorvej E4.

Priserne for en uges leje om sommeren starter ved 180 euro, og i lavsæsonen fra 150 euro.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.