Transfer til Shannon lufthavn

Shannon

Irlands Shannon Airport har kun én mellemstor terminal, som er fælles for alle fly.

En del af terminalen, efter sikkerhedskontrollen, er afsat til USA-afgange. Du kommer allerede igennem den amerikanske immigrationskontrol i den lokale lufthavn og skal ikke igennem nogen paskontrol, når du ankommer til USA.

Hvis du flyver til USA, skal du helst ankomme til lufthavnen 2,5 til 3 timer før dit fly. Hvis du kun flyver fra Shannon til Europa, behøver du kun at ankomme 1,5 til 2 timer før afgang.

Vis hoteller nær Shannon Lufthavn

Transfer mellem flyvninger

Selvom Shannon er en lille lufthavn, kan den også fungere som et meget fint transferpunkt takket være sine flyvninger til USA.

Lufthavnen har en særlig korridor til transitpassagerer, og hvis du har et boardingkort til et tilslutningsfly, behøver du ikke at forlade transitområdet.

Når du er kommet ud af flyet, skal du følge skiltene Flight Connections, som fører dig gennem et hurtigt sikkerhedstjek direkte til afgangsgates.

Realistisk transfertid mellem flyene er ca. 15 minutter.

Hvis du rejser med indchecket bagage og selv har arrangeret din transfer på Shannon, skal du hente din bagage, forlade transitområdet og checke ind igen. Hvis du rejser videre med én billet, behøver du ikke at bekymre dig om din bagage.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.