Transport fra Santorini Lufthavn

Santorini

Hvordan kommer man fra lufthavnen til feriestedet, og er det bedst at køre i bil eller bus?

Billeje

Hvis du vil lære Santorini at kende i sin helhed og tage ud til de afsidesliggende landsbyer eller afsondrede strande, er en udlejningsbil den bedste løsning. Alle biludlejningsfirmaer, der opererer på Santorini, er placeret i ankomsthallen i terminalen, og du kan sammenligne og booke direkte via hjemmesiden booking.com.

For detaljer om priser, trafik på øen eller trafikregler, læs vores guide til Santorini.

Book en bil - Santorini lufthavn

KTEL-busser

KTEL-busser kører cirka en gang i timen til den største by Fira, hvor du kan skifte til andre linjer rundt på øen.

Billetten koster 2,20 eur og sælges af chaufføren, på vej fra Fira køber du billetten i vinduet ved busstoppestedet. Turen fra lufthavnen til Fira tager 20 minutter, og du kan finde køreplaner på hjemmesiden. ktel-santorini.gr.

Taxa, hotel-shuttle

Prøv at undgå taxaer, priserne for udlændinge er højere end for lokale (ca. 2,60 euro pr. kilometer), og den eneste brug af en taxa er på vej til/fra lufthavnen, hvis du ikke kan vente.

Det er dog meget mere praktisk at arrangere en transfer med dit overnatningssted, ofte tilbyder hoteller eller lejligheder endda dette gratis, især til Kamari eller Fira.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.