Transport fra Samos Lufthavn

Samos

Samos lufthavnsterminal er tilgængelig med KTEL Samos buslinjer. Hvis du vil udforske øen, kan du leje en bil direkte i lufthavnen.

Billeje

At leje en bil er en billigere løsning, hvis du vil opdage Samos og ikke kan lide at tilbringe tid på ét sted. Mange af strandene eller de mindre resorts er slet ikke tilgængelige med bus eller kun 1-2 gange om dagen.

Forvent priser i sommersæsonen fra 380 euro, og i lavsæsonen fra 250 euro. I lavsæsonen falder priserne på billeje på Samos til under det halve. Hvor er det bedst at booke en bil? Brug en sammenligningsmotor til at finde tilbud fra alle biludlejningsfirmaer, og du kan foretage din reservation lige der.

De bedste tilbud på billeje på booking.com

Bus

Der er et busstoppested foran terminalen for det lokale luftfartsselskab KTEL Samos. Busruterne er ikke markeret med et nummer, kun destinationen på skiltet bag glasset.

Linjen til lufthavnen kører på ruten Samos - Pythagorio - Airport.

Bussen kører 7-8 gange om dagen på hverdage, 3-4 gange om dagen om lørdagen og ingen busser om søndagen. Detaljerede køreplaner er kun tilgængelige på selskabets Facebook-profil ΚΤΕΛ Σάμου.

Billetter kan købes hos chaufføren for 3 eur.

Taxa

Mobilapps som Bolt eller Uber virker ikke på Samos, men der er altid masser af taxier, der venter uden for terminalen, selv i lavsæsonen.

Priserne beregnes efter taxameteret, og det er meget sjældent, at taxachauffører svindler på Samos. Omtrentlige taxapriser er som følger:

  • Samos by - 27 euro
  • Karlovasi - 48 euro
  • Pythagoreion - 10 euro
  • Kampos Marathokampou - 50 eur
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.