Ras al-Khaimah
Ras Al Khaimah Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Ras al-Khaimah Airport

Transport fra Ras al-Khaimah Lufthavn

David Eiselt opdateret 21. 3. 2024

Der kører offentlige busser til lufthavnen, og der er taxaer til rådighed.

Transport med rejsebureau

Hvis du har købt en tur med et rejsebureau (fly + indkvartering + lufthavnstransport), henter du din bagage og forlader transitområdet efter at have passeret immigrationen.

En repræsentant fra din rejsearrangør vil vente på dig i ankomsthallen for at guide alle passagerer til bussen direkte til dit hotel.

Taxa

Taxa er den mest brugte transportform til/fra lufthavnen.

Der er altid masser af taxier, der venter i lufthavnen, og de kører udelukkende med taxameteret tændt. Prisen for taxier til byens centrum eller Al Hamra-stationen er afhængigt af trafikken 40 aed til 55 aed.

Careems mobilapp fungerer også i Ras Al Khaimah.

Bybus

Green Line-bussen fra det lokale selskab RAKTA stopper lige foran terminalen.

Busserne kører til centrum af Ras Al-Khaimah (nogle gange også kaldet Sharjah, men det er bare et navnesammenfald med en anden Sharjah-by tættere på Dubai) til shoppingcentret Manar i Al Nakheel-distriktet.

Den grønne linje kører hver dag. Du betaler din billet med et kreditkort ved chaufførens skranke, kun Visa-kort fungerer her. Alternativet er at betale kontant.

  • Pris - 8 aed
  • Frekvens - 60 til 90 minutter
  • Rejsetid - 35 minutter
  • Sidste bus fra lufthavnen - 22:00
  • Første bus til lufthavnen - 6:00
  • Officiel hjemmeside og køreplan: rakta.gov.ae/public-transport

Bus til Dubai

Der er ingen direkte intercity-busser fra lufthavnen. Først skal du til hovedbusstationen i Al Hamra, hvor du kan bruge den hyppige busservice til Dubai, Sharjah og andre byer.

På Al Hamra Station kan du bruge bybusserne. Først skal du tage den grønne linje fra lufthavnen til endestationen ved Manar Mall (ca. 35 minutter), hvor du skifter til den røde linje mod Al Hamra station (ca. 50 minutter). Billetprisen for begge linjer er 8 aed, så i alt 16 aed.

Busserne fra Al Hamra station kører en gang i timen, og priserne er som følger:

  • Dubai - 27 aed
  • Sharjah - 27 aed
  • Ajman - 20 aed
  • Umm Al-Quwain - 15 aed

Detaljerede køreplaner kan findes på hjemmesiden: rakta.gov.ae/public-transport.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.