Tjenester i Punta Cana Lufthavn

Punta Cana

Find ud af, hvilke tjenester og faciliteter der er tilgængelige i Punta Cana Lufthavn. Hvor er det bedste sted at spise og shoppe?

De bedste hoteller i Punta Cana

Internet og wi-fi

Gratis wi-fi er tilgængeligt i alle terminaler. Opret forbindelse til netværket "Punta Cana Wi-fi". Signalet kan dog være meget svagt, især i afgangsområdet.

Få dominikanske data e-sim hurtigt og nemt på nettet airalo.com.

Butikker og supermarked

Indkøbsmulighederne i Punta Cana lufthavn er meget begrænsede. Du kommer igennem de store duty free butikker efter sikkerhedskontrollen i begge terminaler.

Derudover vil du kun besøge små butikker, der sælger souvenirs og mindre modetilbehør.

Der er ingen dagligvarebutik eller apotek i lufthavnen. Men i ankomsthallen kan du i det mindste købe drikkevarer eller slik i små butikker.

Spisesteder

Der er masser af restauranter og fastfoodsteder, især efter sikkerhedskontrollen.

I det offentlige område finder du for det meste kun små caféer, mens du i transitområderne i begge terminaler også kan besøge velkendte mærker som Pizza Hut (24/7), Wendy's, Taco Bell eller Cinnabon.

Hæveautomater og vekselkontorer

Vekselkontorerne i ankomsthallerne har relativt ugunstige vekselkurser.

Det er mere praktisk at hæve penge i en Scotiabank-pengeautomat, der ligger uden for ankomsthallen, hvor taxierne venter.

Opbevaring af bagage

Punta Cana Airport har ikke bagageopbevaring eller automatiserede skabe.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.