Transport fra Pula Lufthavn

Istria

Terminalen ligger ca. 8 km fra byens centrum og er tilgængelig med bil og bus.

Billeje

På trods af sin lille størrelse er Pula Lufthavn hjemsted for mange biludlejningsfirmaer, herunder store multinationale mærker. Hvis du gerne vil opleve halvøen Istrien så meget som muligt, anbefaler vi, at du lejer en bil direkte i Pula Lufthavn.

Bus til Pula

Kun en særlig shuttlebus, der drives af lufthavnen, kører direkte til terminalen. Køreplanen fastsættes separat for hver dag ca. 10 dage i forvejen og svarer til flytrafikken.

For den nøjagtige køreplan og aktuelle billetpriser, besøg venligst lufthavnens hjemmeside.

Billetten koster 6 eur og betales til chaufføren med kort eller kontant. Bussen har endestation på den centrale busstation i Pula, hvor du kan skifte til by- og intercitylinjer, se kapitlerne Transport i P ula og At komme til Pula for mere information.

På busstationen stopper lufthavnsbussen på perron 16, mens den i lufthavnen stopper lige foran ankomsthallen.

Turen fra lufthavnen til busstationen i centrum af Pula tager 10-12 minutter, afhængigt af trafikken.

Forstadsbuslinjerne 23 og 23a stopper ikke længere ved lufthavnen. Busstoppestedet ligger ca. 700 meter til fods fra terminalen (se rutekort), og bussen kører igennem her 3-5 gange om dagen, men om søndagen kører den slet ikke. Køreplaner med afgangstider kun fra terminalerne kan findes på hjemmesiden for Pulas offentlige transport: pulapromet.hr/vozni-red. Billetter, der betales ved chaufførens skranke, koster 2 eur.

Taxa

Taxa til det centrale Pula koster omkring 16 eur. Det kan nogle gange være svært at finde en taxa i lufthavnen efter ankomsten, men alle planlagte ankomster følges af en lufthavnsbus.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.