Hoteller og overnatninger i Paris Orly Lufthavn

Paris

Orly Lufthavn har natflyvning med hyppige afgange meget tidligt om morgenen eller ankomster meget sent om aftenen. I sådanne tilfælde kan det være nyttigt at bruge et af hotellerne i området.

Lige ved terminalerne

Der er to hoteller i gåafstand fra Terminal 4, og de andre terminaler kan nås på 15 minutter eller med det gratis automatiske OrlyVal-tog.

I nærheden af lufthavnen

Der er snesevis af andre hoteller i nærheden, og selvom du skal bruge offentlig transport for at komme til dem, er priserne lavere end på lufthavnshotellerne. Vi vælger for eksempel disse lettilgængelige og billige hoteller:

  • Kyriad Hôtel Orly Aéroport - Athis Mons - priser fra 90 eur, et sporvognsstop (den anden vej fra centrum) til Porte de l'Essonne-terminalen, ca. 2 minutter fra lufthavnen.
  • HotelF1 Rungis Orly - priser fra 50 eurDen billigste løsning i området, du skal tage ca. 10 minutter med sporvogn til stoppestedet. Saarinen, hvorfra du kan gå til hotellet på 400 meter (kan nås et stop med bus 216)

Overnatning i terminalen

Alle offentlige områder i terminalerne er åbne 24 timer i døgnet. Transitområderne bag sikkerhedskontrollen lukker derimod på de fleste terminaler mellem ca. kl. 1.30 og 4.30.

Hvis du vil spare penge og overnatte i terminalen, er der ingen, der smider dig ud. Du skal dog være forberedt på, at der kan være kontrol, hvor du skal vise din billet.

Overnatning i terminalen i Paris Orly Airport er blandt de mindst komfortable i Europa. Der er meget få sæder, og de har alle armlæn. I løbet af natten foregår der reparationer, byggearbejde og rengøring, og du finder ikke et roligt sted i hele lufthavnen.

Tjek i stedet de tilgængelige hoteller nær Paris Orly lufthavn.

 
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.