Transport fra Paris Beauvais-Tille Lufthavn

Paris

Der er ingen jernbane til lufthavnen, men den er forbundet med den nærliggende by Beauvais og med Paris med direkte busforbindelser.

Det centrale Paris kan nås på 90 minutter for 16,90 euro ved køb online på terravision.eu.

Bus til Paris

Der er 3 shuttlebusruter fra lufthavnen til udkanten af Paris til metrostationerne, som drives af lufthavnen i samarbejde med Terravision. En anden linje går direkte til Disneyland Paris uden transfer.

For komplette køreplaner og information, besøg venligst: aeroportparisbeauvais.com.

Billetter kan nemt købes via hjemmesiden terravision.eu.

 • Bus A01* - kører til Porte Maillot-stationen nær Triumfbuen. Bussen kører hvert 25. minut i begge retninger, og rejsetiden er ca. 1 time og 30 minutter, afhængigt af trafikken.
  • Forbindelse til metrolinje 1 og RER-linjerne C og E
 • Bus A02 - kører til Saint-Denis Université station i de nordlige forstæder til Paris. Bussen kører hvert 15. minut i begge retninger, og rejsetiden er ca. 1 time og 15 minutter afhængigt af trafikken.
  • Forbindelse til metrolinje 13
  • Sidste bus fra lufthavnen - 23:30
  • Første bus fra Porte Maillot - 3:00
 • Bus A03 - kører til La Défense station i den vestlige udkant af Paris, og kun 10 gange om dagen. Denne linje betjenes kun ved online-reservation, og der kan ikke købes billetter på stedet.
  • Forbindelse til metrolinje 1 og RER-tog på linje A, E

*Under og ca. en måned før/efter De Olympiske Lege fra juni til september 2024 er linje A01 ikke i drift.

Billetter til alle destinationer koster 16,90 eur En vej for voksne og 9,90 euro for børn under 11 år. Returbilletter koster 29,90 euro eller 19,80 euro for børn. Bagage er inkluderet, og børn under 4 år rejser gratis.

Hvis du køber din billet på stedet i billetautomaten ved busstoppestedet eller på billetkontoret, skal du betale 18 euro for en enkeltbillet og 35 euro for en returbillet.

Køb en busbillet til/fra Paris

Busstoppestedet i lufthavnen ligger i området mellem de to terminaler, ca. 30 meter fra udgangen.

For information om rejser og billetter i Paris, se vores guide til byen.

Bus til Beauvais

Hvis du kun skal til Beauvais, kan du bruge busserne Corolis nummer 6 og NA Navette Aeroport. Begge kører til centrum og togstationen.

Linje 6 kører fra ca. kl. 7.00 til 20.30, mens NA kører tidligt om morgenen og senere på aftenen fra ca. kl. 4.30 til 8.00 og fra 20.30 til 23.00. Ud over centrum betjener NA-linjen også alle de større hoteller i Beauvais.

For nøjagtige køreplaner og yderligere information, besøg corolis.fr.

 • Bus 6 - billetpris 1 EUR og er gyldig hele kalenderdagen på alle Beauvais' bylinjer undtagen NA-linjen.
  • Frekvens - 30 minutter på hverdage, 60 minutter i weekender og på helligdage
  • Rejsetid til stationen - 17 minutter
 • Bus NA - billetpris 4 eur og gyldig i de følgende 48 timer på alle bylinjer i Beauvais
  • Hyppighed - 60 til 90 minutter
  • Rejsetid til stationen - 17 minutter

Billetter kan kun købes hos chaufføren og kun i kontanter. Hvis du ikke har kontanter, er den eneste måde at købe en billet på via OISE's mobilapp (Google Play / App Store).

Busstoppestedet for busser til Beauvais er ikke på den centrale busstation mellem terminalerne, men ligger på fortovet nær biludlejningsbygningen.

Bus + tog til Paris

En kombination af bybuslinje 6 fra lufthavnen til Beauvais station og derefter et tog til Paris Nord station i byens centrum kan i nogle tilfælde være billigere end direkte shuttlebusser fra terminalen til Porte Maillot.

Du skal dog købe togbilletter online mindst 2-3 dage i forvejen via de franske jernbaners hjemmeside sncf-connect.com.

En enkeltbillet kan købes fra 5 euro plus 1 euro til linje 6-bussen. Men hvis du køber din billet på stedet, er den normale pris omkring 16 euro.

Lej en bil

Beauvais lufthavn ligger næsten midt i det franske landskab og kan være et meget praktisk udgangspunkt for en road-trip gennem det nordvestlige Frankrig.

Mange kendte og lokale biludlejningsfirmaer har base i lufthavnen, og priserne for en uges leje starter fra 260 euro.

Sammenlign priser og book en bil

Alle biludlejningsfirmaer ligger i en separat bygning bag busstationen, ca. 1 minuts gang fra Terminal 2 og 3 minutters gang fra Terminal 1.

Bus til Disneyland

Den direkte buslinje A05 kører også fra stationen mellem terminalerne (de samme stoppesteder, som busserne til Paris kører fra) uden at skifte bus og Disneyland Resort i den østlige del af Paris.

A05-bussen kører kun torsdage, fredage og lørdage 8 gange om dagen i begge retninger.

 • Pris - 33 eur for en enkeltbillet (ingen rabat på returbillet)
 • Rejsetid - 90 minutter
 • Book billetter på terravision.eu

Bus til Amiens

Buslinje 601 stopper også ved lufthavnen og forbinder Beauvais centrum med Amiens, hvor du kan skifte tog til f.eks. Lille eller Le Touquet.

Bus 601 kører med uregelmæssige intervaller ca. hver anden time på hverdage og 6-7 gange om dagen i weekender og på helligdage. Køreplanen kan findes på hjemmesiden oise.fr.

En enkeltbillet koster 1 euro, og det er ligegyldigt, hvor lang rejsen er.

Du kan kun købe billetten kontant hos chaufføren eller via OISE's mobilapp (Google Play / App Store).

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.