Sandefjord
Oslo Sandefjord Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Oslo Sandefjord Airport

Transport fra Oslo Sandefjord Lufthavn

Krystof Hajek opdateret 4. 4. 2024

Kun busser kører direkte til terminalen. Den nærmeste togstation, Torp, som betjenes af en særlig shuttlebus, ligger ca. 2 km fra terminalen.

Billeje

Har du planer om at køre direkte ud i det norske landskab fra Sandefjord Torp Lufthavn? Så er den bedste løsning at leje en bil direkte fra terminalen.

Der er mange internationale udlejningsfirmaer, der opererer her, og du kan sammenligne dem med et klik via linket nedenfor.

På grund af den ringe konkurrence er priserne i Torp Lufthavn ret høje og starter ved 220 euro pr. uge i højsæsonen. Vi anbefaler, at du booker i god tid.

Sammenlign priser på biludlejning

Bus eller tog til Oslo og Sandefjord

Du kan komme til det centrale Oslo med en særlig direkte busforbindelse, Torp Ekspressen, eller med tog fra Torp Station, 2 km væk, som kan nås med lokal bus.

Torp Ekspressen

Den officielle bus "Torp Ekspressen" kører med stoppesteder på et signal langs vejen direkte ind til centrum af Oslo til Oslo Centralstation. På Google maps kaldes bussen for eksempel linje FB25.

Billetpris købt online på hjemmesiden torpekspresen.no er 309 nok. For denne pris kan du tage en hvilken som helst bus 2 timer før det valgte tidspunkt eller 10 timer efter det valgte tidspunkt.

Hvis du køber en billet på stedet, betaler du 340 nok. Du kan også købe en fuldt fleksibel billet online til denne pris. I dette tilfælde er billetten gyldig til enhver forbindelse 15 dage før eller 15 dage efter det valgte tidspunkt.

 • Pris - 309 nok
 • Rejsetid til Oslo - 105 minutter
 • Frekvens - i henhold til flyplaner, se detaljer på hjemmesiden torpekspresen.no

Vælg det billigste hotel i Oslo

Tog

Forstadstoget RE11 stopper på Torp station, 2 km væk. Fra terminalen til stationen tager du den lokale buslinje S174, som følger togets køreplan, på 4 minutter.

Togene kører en gang i timen og tager dig fra Torp til de følgende destinationer uden skift. Billetprisen og rejsetiden er inklusive S174-bussen fra terminalen til stationen.

 • Oslo S - pris 364 nok, rejsetid 98 minutter
 • Oslo Nationaltheatret - pris 364 nok, rejsetid 92 minutter
 • Oslo Lufthavn OSL - pris 464 nok, rejsetid 124 minutter
 • Lysaker - pris 349 nok, rejsetid 88 minutter
 • Drammen - pris 255 nok, køretid 62 minutter
 • Sandefjord - pris 82 nok, køretid 12 minutter
 • Skien - pris 240 nok, rejsetid 49 minutter

Der er tre måder at købe billetter på.

 • Online på de norske jernbaners hjemmeside vy.no, hvor du kan købe en kombineret billet og en busbillet. Lufthavnen kan findes under "Sandefjord lufthavn".
 • I automaten i ankomsthallen. På vej til lufthavnen på en hvilken som helst togstation.
 • Med et kontaktløst kort ved at sætte det i en læser inde i bussen, når du stiger på, og på togperronen, når du stiger af.

Til Oslo Lufthavn (OSL)

Hvis du skal videre til hovedlufthavnen Oslo OSL, skal du tage det direkte RE11-tog fra Torp station, hvor der er en gratis shuttlebus til terminalen.

Turen tager 124 minutter i alt og koster 464 nok. Du kan købe en billet i billetautomaten uden for perronindgangen eller på vy.no 's hjemmeside.

Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.