Hoteller og overnatninger i New Delhi Lufthavn

New Delhi

Find den bedste indkvartering før eller efter flyveturen i nærheden af Delhi Lufthavn.

Når du søger på forskellige portaler, skal du være opmærksom på overnatningsstedets faktiske beliggenhed. Mange hotelkort på portaler som booking.com eller agoda.com viser ikke korrekt hoteller lige ved terminalerne, når nogle overnatningssteder faktisk ligger mere end 5 km fra lufthavnen.

Nedenfor viser vi de hoteller, der faktisk ligger lige ved siden af Delhi lufthavn.

Hoteller i terminalen

Hvis du har en lang international transfer i Delhi og ikke ønsker at arrangere et indisk visum, kan du benytte dig af transit-hotellet Holiday Inn Express Terminal 3 ****. Det ligger lige inden for transitområdet i Terminal 3 i nærheden af afgangsgate 15.

Hoteller i AeroCity

Tæt på lufthavnen finder du den menneskeskabte by Aerocity, som også er hjemsted for en metrostation af samme navn på lufthavnens ekspreslinje.

Aerocity er for det meste hjemsted for store hoteller fra multinationale selskaber. Nogle hoteller tilbyder privat transport til terminalerne til priser fra 500 inr til 1 000 inr.

Det er betydeligt billigere at komme fra AeroCity til Terminal 2/3 med metro (20 inr) og til Terminal 1 med en særlig shuttlebus (40 inr). Fra stationen til hotellerne er der 5-10 minutters gang gennem et moderne, rent kvarter.

  • Rejsetid med metro til terminal 2/3 - 5 minutter
  • Rejsetid med bus til Terminal 1 - 10 minutter

Vi lister hoteller fra billigste (fra 80 eur til dyreste fra 250 eur per nat).

Billige hoteller i nærheden

Meget billige, men af tvivlsom kvalitet, er hotellerne i det tilstødende Mahipalpur-distrikt, som ligger på den anden side af hovedvejen fra Aerocity.

Du skal regne med typisk indisk service. Pæne og rene værelser på overfladen, men detaljer som utæt varmt vand, skimmelsvamp i bruserne eller beskidt linned hører til dagens orden. På den anden side betaler man for et værelse her fra cirka 15 eur per nat.

 
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.