Transport fra Napoli Lufthavn

Naples - Pompeii

Der er ingen jernbane eller metro til lufthavnen, men den er tilgængelig med offentlige busser og rutebiler.

Bus til Napoli

Byens centrum kan nås direkte fra terminalen med en særlig lufthavnsbus. Lidt billigere og med én transfer kan du nå centrum fra den nærliggende hovedgade.

Alibus

Der er en direkte Alibus-linje til byens centrum (hovedbanegården) og havnen.

En 90-minutters transferbillet, som også gælder til andre former for offentlig transport i Napoli, koster 5 euro, når den købes i bussen af chaufføren eller i en kiosk (i lufthavnen kan du f.eks. købe en billet i Sun Store). Billetten kan også købes online på terravision.eu eller på Unico Campania-mobilappen (tilgængelig på Google Play / App Store), som er fantastisk til at rejse rundt i Campania-regionen.

  • Billetpriser - 5 eur / 90 minutter (transfer)
  • Hyppighed - 20 minutter
  • Rejsetid - 15 minutter til hovedbanegården, 25 minutter til havnen
  • Første forbindelse fra centrum - 5:40
  • Sidste forbindelse fra lufthavnen - 0:00

Officiel information kan findes på transportselskabets hjemmeside anm.it.

Køb en billet - Terravision.com

Linjerne C68 og 180

Man kan spare lidt ved at gå ca. 150 meter fra terminalen til stoppestedet "Ruffo di Calabria - Carbone" (kort over ruten fra terminalen: en.mapy.cz), hvor bus nummer C68 og 180 kører til udkanten af Napoli. Den kan dog også bruges til at skifte til en anden linje. Billetten til en enkelt tur uden stop koster 1,20 euro, et skift i 90 minutter 1,70 euro og en hel dag 4,20 euro.

Taxa

Især på de første morgenafgange kan du ikke komme med offentlig transport, så en taxa er din eneste mulighed. Taxipriserne til/fra lufthavnen er faste og kan downloades på lufthavnens hjemmeside. For at komme fra byens centrum til hovedbanegården skal du betale omkring 30 euro, og til havnen omkring 35 euro.

Hverken Bolt eller Uber kører i Napoli.

Billeje

Hvis du vil begynde at rejse rundt i det Campaniske landskab direkte fra lufthavnen, er det bedst at bruge biludlejningsfirmaerne lige ved lufthavnen. Priserne er ret høje, og du kommer til at betale omkring 440 euro for en uges leje i sommersæsonen.

Busser til det omkringliggende område

Der går busser direkte fra lufthavnen til nærliggende destinationer:

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.