Transport fra Nairobi Lufthavn

Flamingoer i Nakuru

De fleste rejsende vælger at tage en taxa fra lufthavnen til Nairobis centrum eller ideelt set bruge mobilapps som Uber eller Bolt, som fungerer godt i Nairobi.

Den billigste måde at komme til centrum på er med den lokale buslinje 34, som ikke er særlig populær blandt turister på grund af manglende information og lange rejsetider.

Vælg det bedste hotel i det centrale Nairobi

Taxi / Uber / Bolt

Den nemmeste og sikreste transport til Nairobis centrum er en taxa via mobilappen Uber eller Bolt, som du kan praje til både Terminal 1 og Terminal 2.

Prisen beregnes ud fra den aktuelle efterspørgsel og ligger mellem 650 kes og 740 kes.

Almindelige gule taxaer skal altid bestilles ved de særlige skranker i ankomsthallen. På vej til lufthavnen kan du ringe efter en taxa via dit hotel eller ved at vinke på gaden, men i så fald risikerer du at blive overtakseret flere gange.

Taxier til det centrale Nairobi koster omkring 850 til 900 kes.

Lej en bil

Hvis du vil udforske Kenya på egen hånd og bevæge dig uden for Nairobi, kan vi varmt anbefale at leje en bil direkte i lufthavnen.

Biludlejningsskrankerne ligger i garagerne midt på lufthavnens område, ca. 3 minutters gang fra hver sektion af Terminal 1. Priserne for ugeleje starter ved 330 usd.

Sammenlign priser og book en bil

Bybus

Terminal 1 er forbundet med byens centrum (hovedbusstationen) med KBS-buslinje 34J. Desværre giver selskabets hjemmeside ikke nogen relevant information.

Du kan f.eks. se et kort over linje 34J på Moovitapp.

Busstoppestederne er ikke markeret på nogen måde. Linje 34 kører med en frekvens på 15-20 minutter fra ca. 6:30 til 21:30, og du kan kun købe en billet til 50 kes med kontanter fra konduktøren inde i bussen.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.