Transfer til Malta lufthavn

Malta

Maltas lufthavn har en forholdsvis lille terminal til passagerer.

Billige hoteller nær Malta lufthavn

Den kan derfor være meget overfyldt i spidsbelastningsperioder, især tidligt om morgenen og omkring middagstid, så vær forberedt på mangel på sæder og længere køer på op til 30 minutter til sikkerhedstjek.

Check-in-skrankerne til afgange er placeret i venstre side af terminalen, og skrankerne til ankomster yderst til højre. Sikkerhedstjekket er placeret på 1. sal.

Terminalen er overskuelig, men området efter sikkerhedskontrollen er trangt og kan ikke rumme den store trafikmængde.

Transfer mellem flyvninger

Hvis du skal skifte fly inden for Schengen-området, skal du bare følge skiltene med "Connecting Flights", så behøver du slet ikke at forlade transitområdet. Du skal dog igennem en sikkerhedskontrol, der kun er forbeholdt transferpassagerer.

Hvis du ankommer fra et ikke-Schengen-land for at flyve tilbage til et ikke-Schengen-land, behøver du ikke at gå gennem paskontrollen, og du vil gå gennem sikkerhedskontrollen direkte til afgangsgaten.

Hvis du skifter fra et Schengen-fly til et ikke-Schengen-fly eller omvendt, skal du altid forlade transitområdet og checke ind igen.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.