Transport fra Lille Lufthavn

Lille

Fra lufthavnen kører en særlig Flibco-buslinje direkte til byens centrum uden stop og uden transfer for 7,99 eur. For en billigere pris på 1,80 euro kan du tage buslinje 68 til byens centrum med omstigning til metroen ved station 4 Cantons Stade.

Tjek priser og tilgængelighed for hoteller i Lille

Flibco bus

Direkte og hurtige forbindelser til centrum af Lille tilbydes af Flibcos langdistancebusser. I Lille stopper de kun i centrum mellem Lille Flandres og Lille Europe stationer.

En billet købt online på flibco.com koster 7,99 eur, men du kan også købe en billet med kort hos chaufføren for 8 eur.

Returbilletter er nedsatte og koster 13,99 euro.

  • Rejsetid - 25 minutter
  • Hyppighed - 60 minutter
  • Første bus til lufthavnen - 5:00
  • Sidste bus fra lufthavnen - 21:30, men på nogle dage efter 22:00 afhængigt af den aktuelle flyplan

Bus 68 + metro

For billigere transport, især hvis du planlægger at rejse mere rundt i Lille med offentlig transport, kører buslinje 68 til den nærmeste metrostation 4 Cantons Stade, hvor du skifter til gul linje 1 mod centrum.

Billetter købes bedst via mobilappen fra transportselskabet Ilévia (tilgængelig på Google Play / App Store) eller online på ilevia.fr/boutique. Billetter sælges i RELAY-kioskerne i lufthavnen, men de er ikke altid tilgængelige. Du kan ikke købe billetter af buschaufføren.

  • 1,80 eur - 1 times transferbillet (busser, metro, sporvogne)
  • 5,30 eur - 24-timers dagskort (busser, metro, sporvogne)

Bus 68 kører en gang i timen, men om morgenen og tidligt om aftenen 2-3 gange i timen. Metroen kører med intervaller på ca. 10 minutter.

Den samlede rejse fra lufthavnen inklusive transfer til centrum af Lille (Gare Flandres) tager ca. 32-42 minutter.

Den sidste bus fra lufthavnen kører ca. kl. 20.45 og den første kl. 6.30.

For søgning efter forbindelser og køreplaner, besøg venligst: ilevia.fr.

Taxa

Prisen for en taxa til Flandres eller Europe-stationerne ligger på omkring 35 euro. En billigere måde er med mobilappen Uber (fra 25 euro), som også kører i Lille.

Billeje

Der er flere biludlejningsfirmaer i Lille lufthavn, såsom Europcar, Sixt eller Flizzr. Ugentlige lejepriser varierer hele året fra 130 eur.

Sammenlign priser og book en bil

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.