Transfer til Larnaca lufthavn

Larnaca

Larnaca Lufthavn betjenes af en enkelt terminal, der håndterer alle fly til alle destinationer.

Billige hoteller nær Larnaca Lufthavn

Første sal er reserveret til afgange, mens stueetagen er til ankomster. Det er meget nemt at orientere sig i terminalen, og lufthavnen er en af de mellemstore med et effektivt layout. Så du behøver ikke at bekymre dig om lange afstande til flyene.

Ved ankomst fra EU-lande anbefaler vi at bruge de automatiserede kiosker, hvor du scanner dit pas eller ID-kort, tager et stykke papir med dit foto og går gennem paskontrollen.

I dette tilfælde vil betjenten ikke stille dig nogen spørgsmål (medmindre der er et kryds på papiret/et ugyldigt foto), du skal bare aflevere papiret og fremskynde hele paskontrolprocessen.

Transfer mellem flyvninger

Larnaca lufthavn er meget overskuelig, når det gælder tilslutningsfly, bare følg skiltene "Connecting Flights". Når du skifter fly (hvis du checker ind til det næste fly), behøver du ikke forlade transitområdet, men du skal igennem sikkerhedskontrollen.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.