Transport fra Lampedusa Lufthavn

Lampedusa

Lufthavnen ligger kun 1 km fra centrum af den største og faktisk eneste rigtige by på øen. Centrum ligger derfor inden for 20 minutters langsom gang.

Der er dog også lokale biludlejningsfirmaer og taxaer til rådighed.

Leje af bil eller motorcykel

Hvis du vil udforske de små strande uden for Lampedusa by, anbefaler vi, at du lejer en motorcykel eller bil direkte i lufthavnen.

Det er kun lokale små biludlejningsfirmaer, der opererer her.

Priserne for scootere i 1 uge er omkring 120 euro og små biler omkring 150 euro. For information og bookingmuligheder, tjek biludlejningshjemmesiderne.

Taxa

Lampedusa er for lille en ø til, at almindelige taxaer kan køre her. Transport bestilles altid på forhånd, oftest direkte gennem overnatningsstedet.

Book din indkvartering i Lampedusa

Bus

Der er ingen lokale busruter direkte til terminalen.

Der er to buslinjer på Lampedusa, som kører med varevogne og minibusser. Den nærmeste til lufthavnen er Linea Rossa, som kører fra havnen gennem Cala Pisana-bugten til et stoppested i den nordlige del af Lampedusa, hvor den får følgeskab af Linea Azzurra, som kører til den vestlige del af øen.

Busserne kører en gang i timen mandag til lørdag, og en tur koster 1 eur. Der betales kun kontant hos chaufføren.

Det nærmeste busstoppested fra lufthavnen ligger ca. 900 meter væk.

For et kort over ruterne og køreplaner, se f.eks. øens uofficielle, men ofte opdaterede turisthjemmeside: visit.lampedusa.today.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.