Kiev
Kiev Boryspil Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Kiev Airport

Transport fra Kiev Lufthavn

Krystof Hajek opdateret 19. 2. 2024

Til Kiev

Den hurtigste og billigste forbindelse til centrum er jernbanen, som stopper ved hovedbanegården (perron 14) og ved Darnitsa-banegården på den anden side af Dnieper. Togene kører cirka en gang i timen 24 timer i døgnet, og rejsen til hovedbanegården tager mindre end 40 minutter. Billetter kan købes på stationen eller i billetautomaten ved udgangen til Terminal D (til højre) til 100 uahog du kan betale med kontanter eller kort.

En alternativ service med kortere intervaller er 322 "SkyBus". I retning mod lufthavnen ligger stoppestedet direkte foran terminalen, i byen foran hovedbanegården og ved metrostoppestedet "Kharkovskaya" i den østlige udkant af Kiev. Bussen stopper ved både terminal D og F.

  • Til hovedbanegården: ca. 40-70 minutter, 100 uah
  • til metrostationen "Kharkovskaya": ca. 20 minutter, 60 uah
  • Køreplan

Busserne kører ca. hvert 20. minut 24 timer om dagen.

En Uber-tur vil koste 350 til 400 uah på vej til centrum af Kiev.

Til Boryspil

Den nærliggende by Boryspil, som lufthavnen er opkaldt efter, kan fungere som et populært sted at overnatte mellem flyvninger. Uber er det nemmeste transportmiddel, og en tur koster ca. 115 uah.

Alternativt er der shuttlebusser, der afgår fra stoppesteder mellem Terminal D og Terminal F. Du kan tage shuttlebusser til Boryspil på linje 2, 3V, 16 og 17, men deres køreplaner er meget uregelmæssige. Hver linje kører ca. en gang i timen, og du betaler for en billet på 6 uah.

Krystof Hajek

Krystof er chefredaktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 574 flyrejser og 73 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.