Transport fra Kefalonia Lufthavn

Myrtos

Hvis du ankommer til Kefalonia som en del af en rejse købt gennem et rejsebureau, vil du blive mødt i ankomsthallen af en delegeret og en gratis bus, der kører dig direkte til dit hotel.

Men hvordan kommer man fra lufthavnen på egen hånd?

Lej en bil

Da du ikke kan komme andre steder hen med bus end til byerne, og du vil gå glip af de bedste dele af øen, anbefaler vi helt klart, at du lejer en bil under hele dit ophold.

Der er mange biludlejningsfirmaer i terminalen, også store internationale firmaer.

Priserne for en uges leje i højsæsonen starter ved 220 euro. På grund af den begrænsede kapacitet hos biludlejningsfirmaerne anbefaler vi, at man booker mindst 2-3 måneder i forvejen.

Sammenlign priser - book en bil

Vi anbefaler at undgå Add Car biludlejning på grund af meget negative anmeldelser.

KTEL-busser

Der er en regelmæssig "KTEL Kefalonias" busforbindelse til terminalen fra busstationen i Argostoli, hvorfra andre forbindelser tager dig til de større landsbyer.

Køreplanen svarer ikke til flytiderne, og busserne kører kun to gange om dagen i lavsæsonen og 6-7 gange om dagen om sommeren.

På lørdage og søndage kører busserne slet ikke.

Detaljerede køreplaner kan findes på den officielle hjemmeside: ktelkefalonias.gr/local-routes. Der er en linje til lufthavnen, som du kan finde på hjemmesiden under navnet "ARGOSTOLI - MINIES - KOURKOUMELATA - METAXATA - LAKYTHRA - ARGOSTOLI".

Turen til Argostoli tager cirka 20 minutter.

En billet til 2 eur købes kontant hos chaufføren.

Billige hoteller på Kefalonia

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.