Transport fra Kaunas Lufthavn

Kaunas

Vilnius Lufthavn er forbundet med buslinje 29 til byens centrum og togstationen. Billetpriserne er fra 0,70 eur, hvis du køber via mobilappen, se detaljer nedenfor.

For de første morgenafgange og fra de sidste aftenankomster kan du kun tage en taxa til lufthavnen.

Se udvalget af hoteller i Kaunas

Busser

Til venstre for udgangen fra terminalen finder du busstoppestedet for linje 29, som kører langs hovedgaden til centrum og stationen.

Du kan købe en billet for 1 eur hos chaufføren (kun kontanter) eller for 0,70 eur via Žiogas' mobilapp (Google Play / App Store).

Billetten gælder for 1 tur, og heldagsbilletter er ikke tilgængelige i Kaunas.

  • Hyppighed - 35 til 45 minutter
  • Rejsetid - 40 minutter
  • Sidste bus fra lufthavnen - 1:15 (kun for sene ankomster efter 0:30)
  • Første bus til lufthavnen - 4:23
  • Detaljeret køreplan: stops.lt/kaunas

Information om offentlig transport i Kaunas: kvt.lt.

Taxa

Der er altid masser af officielle fastpristaxaer, der venter i lufthavnen til Kaunas centrum for 25 euro. Der er et tillæg på 10 %, hvis man betaler med kort.

Der findes også en mobilapp kaldet Bolt, som kører i byen til lignende priser i perioder med stor efterspørgsel (især tidligt om morgenen og sent om aftenen). I løbet af dagen kan prisen gennem Bolt være omkring 20 euro.

Billeje

Flere store internationale biludlejningsfirmaer har en afdeling i terminalen. En bil er det bedste transportmiddel til at udforske det litauiske landskab eller en tur til havet.

De ugentlige lejepriser varierer mellem 105 eur og 150 eur afhængigt af sæsonen.

Sammenlign priser og book en bil

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.