Transport fra Hurghada Lufthavn

Hurghada

De fleste passagerer er ikke berørt af dette kapitel. Hvis du rejser med et rejsebureau, vil transporten til dit hotel være arrangeret på forhånd, og rejsebureauets udsendte vil forklare dig alt i lufthavnen.

Du vil blive transporteret til/fra hotellet med bus, som vil blive stillet til rådighed af den delegerede.

Individuelle rejsende har grundlæggende tre muligheder.

Se priser på hoteller - Hurghada

Taxa

Den første er den officielle taxa (orange og sort), som venter i stort antal uden for lufthavnsbygningen på alle tider af døgnet.

En tur til centrum af Hurghada koster 200 egp. Du kan måske forhandle dig frem til 100 gbp, men de af jer, der ikke kan forhandle så meget, kan gå efter 300 egp.

Prisen til de nærmeste hotelkomplekser er omkring 85 egp.

Delte taxaer

Den anden mulighed er en delt taxa, som forlader terminalen, når den er fyldt op, og som normalt koster omkring 50 egp på vej til centrum af Hurghada.

Lej en bil

Den tredje mulighed er at leje en bil direkte i lufthavnen, hvilket især kan betale sig, hvis man vil udforske det omkringliggende område og f.eks. køre ud i ørkenen eller langs den afsidesliggende kystlinje ved Det Røde Hav.

Terminalen er hjemsted for mange filialer af store internationale biludlejningsfirmaer.

Gennemsnitsprisen for en uges leje er omkring 150 euro.

Offentlig transport

Der er ingen offentlige transportbusser til eller i nærheden af lufthavnen.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.