Tjenester i Hamborg Lufthavn

Hamborg

Find ud af, hvilke tjenester og faciliteter der er tilgængelige i Hamborg Lufthavn. Hvor er det bedste sted at spise, og hvor kan man shoppe?

Book et hotel nær Hamborg Lufthavn

Internet og wi-fi

Wi-fi er tilgængeligt ubegrænset og gratis. Opret forbindelse til netværket "Hamburg Airport Free Wifi".

Hvis du bruger et EU-simkort, kan du ringe og bruge data i Tyskland til de samme priser som i dit hjemland.

Ellers kan du hurtigt og nemt få et tysk data e-sim på airalo.com.

Opbevaring af bagage

Bagageopbevaring findes i Terminal 2 i afgangsområdet. For en dags service betaler du fra 5 eur til 10 eur afhængigt af størrelsen på din bagage.

Der er åbent dagligt fra 4:30-21:00.

Butikker og supermarked

EDEKA-supermarkedet ligger i den centrale lobby i det offentlige område. Det er åbent dagligt fra 6:00-22:00.

Apoteket er åbent i det offentlige område med åbningstider fra 8:00-19:00.

Shoppingmulighederne i det offentlige område er også repræsenteret af primært boghandlere, magasiner og aviskiosker, men du kan også bruge blomsterbutikken.

Efter at have passeret sikkerhedskontrollen er der flere duty free butikker samt et større antal mode-, smykke- og urbutikker.

For en komplet liste over butikker, besøg lufthavnens hjemmeside: hamburg-airport.de/shop.

Spisemuligheder

Hamborg Lufthavn har et bredt udvalg af restauranter, bistroer og fastfoodsteder.

Der er f.eks. de velkendte McDonald's og Starbucks, mange lokale restauranter og spisesteder og selvfølgelig flere caféer.

I det offentlige område finder man lidt billigere caféer eller bare McDonald's og Starbucks, mens der efter sikkerhedskontrollen som regel er dyrere restauranter og spisesteder (f.eks. Marché Mövenpick).

Ingen restauranter er åbne 24 timer i døgnet. Lukketid er normalt mellem kl. 21 og 2 om natten, og der åbnes omkring kl. 5 om morgenen.

En liste over alle restauranter, inklusive åbningstider, kan findes på lufthavnens hjemmeside: hamburg-airport.de/eat-drink.

Brusere

Du kan bruge bruserne i den centrale del af terminalen "Airport Plaza" i det offentlige område for 10 eur (inklusive shampoo). Prisen inkluderer ikke et håndklæde, dette kan betales for yderligere 10 eur.

Se efter skranken "Hamburg Welcome Center".

Hæveautomater og vekselkontorer

Vekselkontorerne i lufthavnen drives af "EC" med meget ugunstige vekselkurser.

Der er dog et stort antal hæveautomater fra almindelige tyske banker i hele lufthavnen, hvor du sikkert kan hæve penge med udenlandske kort.

Drikkevand

Overalt i lufthavnen, både i de offentlige områder og i transitområderne, er der placeret fontæner med koldt drikkevand, hvor du gratis kan fylde din egen flaske.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.