Hoteller og overnatninger i Dublin Lufthavn

Night Bridge in Dublin

På grund af det store billetsalg med Aer Lingus ' tilslutningsfly i Dublin, kan det nogle gange være nyttigt at overnatte i lufthavnen, hvis man skal skifte fly natten over. På samme måde kan et hotel i nærheden af lufthavnen være nyttigt ved meget tidlige afgange eller sene ankomster.

Hoteller i nærheden af terminalen

Der er to kvalitetshoteller lige på lufthavnens område:

Priserne for alle hoteller er ens og starter ved 180 eur pr. nat.

Hoteller i det omkringliggende område

Et ideelt alternativ er Clayton Hotel Dublin Airport 4*, som er en tredjedel billigere end hotellerne i terminalen og tilbyder en 24-timers shuttleservice fra lufthavnen, som ligger 2,5 km væk. Der er også familieværelser til 2 voksne og 2 børn til næsten samme pris som et dobbeltværelse.

I gåafstand fra terminalen ligger også Carlton Hotel Dublin Airport **** og Premier Inn Dublin Airport ***, som også tilbyder familieværelser og gratis morgenmad til børn, hvis der er mindst 1 betalende voksen.

Overnatning i terminalen

Begge terminaler er åbne 24 timer i døgnet, og det er muligt at overnatte inde i bygningerne.

Du vil dog lede forgæves efter komfortable sæder i terminalernes offentlige områder. Rejsende løser dette problem ved at sove på jorden på madrasser. Forvent dog, at de mest stille pladser er optaget omkring kl. 22.

 
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.