Transport fra Cagliari Lufthavn

Cagliari

Cagliari Lufthavn er tilgængelig med tog, flere buslinjer og biludlejning.

Billeje

Hvis du vil udforske Sardinien på egen hånd, køre rundt og opdage øde strande eller bjerglandsbyer, er den bedste transportform at leje en bil. Cagliari Lufthavn er hjemsted for mange biludlejningsfirmaer, både lokale og multinationale. Du kan nemt sammenligne dem alle ved at klikke på en knap, for eksempel via disse hjemmesider:

Sammenlign priser og book en bil

Priserne varierer meget afhængigt af sæsonen og frem for alt, hvor lang tid i forvejen du booker. Hvis du booker en bil til sommersæsonen en måned i forvejen, betaler du kun 800 euro for en uge, men hvis du booker seks måneder i forvejen, betaler du for den samme bil i den samme tid fra 150 euro.

Tog

For at komme til centrum af Cagliari er der et tog fra den tilstødende togstation "Elmas Aeroporto" (5 minutters gang langs en skiltet sti).

Togene kører hvert 10.-30. minut fra kl. 5.30 til 23.00 og bringer dig til Cagliaris hovedbanegård på ca. 10 minutter. Tjek den nøjagtige køreplan på trenitalia.com.

Billetten koster 1,30 euro og kan købes i automaten i ankomsthallen eller online (ikke knyttet til en bestemt forbindelse).

Du kan også bruge tog fra samme stoppested i den modsatte retning til alle større byer på Sardinien:

  • Oristano (6,10 eur, ca. 50-70 minutter)
  • Macomer - skift til busser til Bosa (9,50 eur, ca. 2 timer)
  • Olbia (18 eur, ca. 3,5 timer)
  • Sassari (16,50 eur, ca. 3,5 timer)

Bus

Den sidste natforbindelse kl. 0:15 fra lufthavnen eller 0:00 fra centrum er ikke længere et tog, men buslinje 160 (køreplan: arstspa.info/160). Buslinjerne 501, 747 og 9342 stopper også i lufthavnen fra Cagliari, men de kører alle kun 1-2 gange om dagen.

Du kan købe en billet til disse ARST-services i billetkontoret i ankomsthallen, som er åbent mellem kl. 6.00 og 19.00. Det er praktisk at købe en billet via DropTicket-mobilappen (tilgængelig på Google Play / App Store).

Taxa

Der er altid et antal officielle taxaer, der venter i lufthavnen. Der er en fast pris på 17 euro for en tur til centrum af Cagliari.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.