Tjenester i Burgas Lufthavn

Burgas

Find ud af, hvilke tjenester og faciliteter der er til rådighed i Burgas Lufthavn. Hvor er det bedste sted at spise, og hvor kan man shoppe?

Billige hoteller nær Burgas Lufthavn

Internet og wi-fi

Wi-fi er tilgængeligt ubegrænset og gratis.

Hvis du bruger et sim-kort fra et EU-land, kan du foretage opkald og bruge data i Bulgarien til samme priser som i dit hjemland.

Ellers kan du hurtigt og nemt få et e-simkort til data på airalo.com.

Muligheder for at spise

Restauranter findes hovedsageligt efter sikkerhedskontrollen.

Ud over flere lokale snackbarer kan du besøge McDonald's her. Åbningstiderne er altid tilpasset den aktuelle flyplan, og alle restauranter holder åbent indtil sidste flyafgang.

Ud over McDonald's-filialen kan du forvente priser, der er op til tre gange højere end uden for lufthavnen. Vær også opmærksom på, at de ofte angiver prisen i euro først med store bogstaver og prisen i bulgarske leva bagefter med små bogstaver.

I det offentlige område kan du bruge restauranten Ginger Café i ankomsthallen. Også her er priserne betydeligt højere end uden for lufthavnen.

Butikker og supermarked

I det offentlige område af lufthavnen finder du to mindre butikker, Relay og Ginger Drinks and Accessories, som sælger drikkevarer, snacks og rejseudstyr.

Efter sikkerhedskontrollen ligger Hudsons minimarked med et udvalg af slik, drikkevarer og sandwiches til lavere priser end bistroerne.

Umiddelbart efter at have passeret sikkerhedskontrollen kan du også købe overprisede varer i duty free shop.

Ca. 400 meter fra terminalen, bag rundkørslen i landsbyen Sarafovo, finder du også et almindeligt Billa-supermarked. Det er åbent fra 7:30-23:00.

Hæveautomater og vekselkontorer

Vekselkontoret hos 4X Change tilbyder ret ugunstige kurser, og det samme gør deres pengeautomater ved bagageudleveringen og ved udgangen.

Vekselkontorerne på feriestederne har betydeligt bedre kurser.

Du kan også finde en hæveautomat i lufthavnen hos en almindelig bulgarsk bank, som har en standardkurs for hævninger. Den ligger lige ved siden af indgangen til sikkerhedskontrollen.

Steder, hvor man kan ryge

Rygeområde på den udendørs åbne terrasse er også tilgængeligt i transitområdet efter sikkerhedskontrollen.

Opbevaring af bagage

Burgas Lufthavn har ikke bagageopbevaring, og der er ingen automatiske skabe.

Luftfartsmuseum

I området foran terminalen kan man besøge et lille udendørs luftfartsmuseum, som også fungerer som en offentlig park med bænke.

Man skal betale 6 bgn for at komme ind, og museets officielle hjemmeside er kun på bulgarsk: avioburgas.bg.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.