Bruxelles
Bruxelles Syd Charleroi Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Bruxelles Charleroi Airport

Transport fra Bruxelles Charleroi Lufthavn

David Eiselt opdateret 23. 1. 2024

De eneste transportforbindelser fra lufthavnen er busser til Bruxelles, Lille, Gent, Brügge og Charleroi. Der er stoppesteder lige uden for Terminal 1, som kan nås på 10 minutter fra flyet.

Find hoteller i Bruxelles

Busser til Bruxelles

Bruxelles betjenes af busselskabet Flibco ca. hvert 30. minut og dækker alle afgange og ankomster. En enkeltbillet koster 18,99 euro. En returbillet har ingen rabat.

Billetten købes online på terravision.eu eller flibco.com (begge sider sælger billetter til de samme busser) til en bestemt dag, hvor du kan tage en hvilken som helst bus. Billetten kan også købes i en billetautomat eller i en kiosk ved busstoppestedet, men det er 1 eur dyrere end at købe online.

Busserne kører til Bruxelles-Midi station, som er det eneste stoppested i Bruxelles.

Køreplanen er skræddersyet til flytrafikken og dækker alle afgange og ankomster i Charleroi Lufthavn.

 • Rejsetid - 60 minutter
 • Billetpriser - 18,99 eur
 • Hyppighed - 20 minutter
 • Sidste bus fra lufthavnen - 0:40
 • Første bus fra Bruxelles-Midi - 3:00

Køb en billet - Terravision.com

Tog til Bruxelles + bus

Et alternativ er at kombinere offentlig transport med buslinje A3 til Luttre eller linje A1 Chalreori og derefter tage toget.

Prisen er 16,80 euro, og ruten med ét skift tager mere end 75 minutter.

Du kan købe en billet til en kombineret busforbindelse med offentlig transport linje A bus til den nærmeste station og tog til Bruxelles på de belgiske jernbaners hjemmeside.

Bus til Charleroi

Der er en A1-lufthavnsbus til Charleroi til Sud togstation til 6 euro pr. tur. Bussen kører hvert 30. minut, og det tager 20 minutter at komme til stationen.

Du kan også købe en billet på TEC's mobilapp (tilgængelig på Google Play / App Store). Der er ingen bybillet til lufthavnen til 2,10 euro, kun en særlig lufthavnspris på 6 euro. Billetten er dog en transferbillet og er gyldig i 90 minutter til andre offentlige transportlinjer i Charleroi.

For information om offentlig transport i Charleroi, besøg venligst luftfartsselskabets officielle hjemmeside: letec.be.

Der er 3 ruter til lufthavnen:

 • A1 - til Charleroi Gare Centrale
 • A2 - til Fleurus station
 • A3 - til Luttre station

Hvis du køber din togbillet direkte fra billetautomaten ved busstoppestedet til toget fra Charleroi og videre i Belgien, vil du være inkluderet i prisen på A1-, A2- eller A3-busserne.

Brügge, Gent, Lille

Flibco tilbyder billetter til Brugge, Gent, Lille og Luxembourg. De billige 5 €-billetter, der købes på forhånd, er ikke længere tilgængelige, og du betaler standardpriser.

På alle ruter kører busserne 12-13 gange om dagen, og rejsetiden er i gennemsnit mellem 100 minutter og 130 minutter. Den længste rute er til Brugge.

 • Brugge - 24,40 euro (morgen- og aftenafgange fra 19,90 euro)
 • Gent - 22,40 euro
 • Lille - fra 19,90 eur

For køreplaner og aktuelle priser til hver by, besøg flibco.com.

Til Zaventem Lufthavn

For at komme mellem lufthavnene Charleroi og Zaventem skal du bruge en kombination af lufthavnsbus A1, A2 eller A3 til de nærmeste stationer (Charleroi, Fleurus eller Luttre) og tog.

Du kan købe en enkeltbillet for 25,30 euro på de belgiske jernbaners hjemmeside: belgiantrain.be, inklusive bussen fra Charleroi lufthavn til stationen. Rejsen tager ca. 2 timer.

Alternativt kan du tage en shuttlebus til centrum af Bruxelles (se ovenfor) og skifte til toget til Zaventem lufthavn, som koster 8 euro. Rejsen er reduceret til 90 minutter.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.