Transfer til Bruxelles lufthavn

Bruxelles

Den enkelte terminal er ret stor, og marchafstandene er store. De offentlige områder i terminalen (ankomst- og afgangsskranker) er fælles for alle fly.

Efter sikkerhedskontrollen er passagerstrømmen opdelt i to dele.

  • Tilvenstre - afgangsgates "A" for Schengen-fly og "T" for ikke-Schengen-fly.
  • Højre - afgangsgates "B" for flyvninger til Schengen

Åbent 24 timer i døgnet.

Billige hoteller nær Bruxelles Lufthavn

Selvom terminalen er bygget i én bygning, skal du regne med en lang gangtid på 20 minutter eller mere til de fjernere gates.

Transfer mellem flyvninger

Hvis du skifter mellem gates A og A, behøver du slet ikke at forlade transitområdet og skal ikke igennem sikkerhedskontrollen eller paskontrollen. Transitområdet deles af ankommende og afrejsende passagerer, så du skal bare træde ud af flyet og ind i hallen, finde gaten til forbindelsesflyet på den første tavle og gå frit hen til den.

Hvis du skifter fra gate A til gate B eller T eller omvendt, skal du igennem paskontrollen.

Hvis du skifter inden for gate B eller T, skal du ikke igennem paskontrollen. Selvom gate B og T er adskilt af "Schengen"-zonen ved gate A, må du ikke gå ind i denne zone, når du bevæger dig mellem gate B og T. Derfor kører der en gratis shuttlebus rundt i lufthavnsområdet cirka hvert 10. minut.

Det er fint med 20 minutter til at skifte fly for Schengen-rejser, 45 minutter for ikke-Schengen-rejser og 60 minutter for fly til USA. Disse tider er de minimale transfertider på en enkeltbillet.

Hvis du skal have forbindelse på to separate billetter, er 2,5 timer den mindste tid, du skal regne med mellem flyene, og selv da giver det ikke meget reservetid.

Kort over lufthavnen

For at få en bedre idé om lufthavnsterminalens form, placeringen af services og organiseringen af transfers, kan du downloade et kort fra lufthavnens hjemmeside.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.