Tjenester i Brindisi Lufthavn

Brindisi

Find ud af, hvilke tjenester og faciliteter der er tilgængelige i Brindisi Lufthavn. Hvor er det bedste sted at spise, og hvor kan man shoppe?

Internet og wi-fi

Gratis w i-fi uden tidsbegrænsning er tilgængelig via AdP_FreeWifi-hotspottet, når du har logget ind med e-mail eller sociale medier.

Hvis du bruger et simkort fra et EU-land, kan du ringe og bruge data i Italien til de samme priser som i dit hjemland.

Ellers kan du hurtigt og nemt få et data e-sim på nettet airalo.com.

Billige hoteller i det centrale Brindisi

Restauranter og butikker

Restauranter og snacks findes i det offentlige område i terminalen mellem ankomst og afgang, samt 3 mindre bistroer bag sikkerhedskontrollen.

Butikkerne er kun koncentreret i det offentlige område. Her kan du købe ting som tøj, bøger eller snacks. Der er ikke noget traditionelt supermarked eller minimarked i Brindisi Lufthavn.

Du kan også bruge Relay-kiosken i ankomsthallen (det offentlige område) til at købe trykte materialer, drikkevarer og snacks.

Hæveautomater

Hæveautomaten ved bagagebåndene drives af Euronet med et hævegebyr på ca. 1 kr. 5 eur og en ugunstig vekselkurs. Vi anbefaler, at du går udenfor og i nærheden af forfriskningerne i lobbyen mellem ankomst og afgang for at hæve penge fra Banca Popolare Pugliese-pengeautomaten uden gebyr.

Bagageopbevaring og andre tjenester

Der er ikke mulighed for bagageopbevaring i Brindisi Lufthavn.

Der er heller ingen offentlige brusere i lufthavnsterminalen.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.