Transfer til Bologna lufthavn

Bologna

Bologna Lufthavn har en hesteskoformet terminal. Afstandene er ikke særlig lange, fra den ene ende til den anden af terminalen er der ca. 500 meter.

Billige hoteller nær Bologna Lufthavn

Alle check-in-skranker og ankomstområdet ligger i stueetagen, og sikkerhedskontrollen og afgangsgates ligger på første sal.

Du kan se et interaktivt kort over terminalen på lufthavnensofficielle hjemmeside.

Bologna lufthavn er en af de mest overfyldte af alle de europæiske lufthavne, vi besøgte. Mens sikkerhedskontrollen er velorganiseret, og der ikke dannes lange køer, er transitområdet meget trangt med en ekstrem mangel på siddepladser.

Transfer mellem flyvninger

Bologna er ikke en typisk forbindelseslufthavn, og i langt de fleste tilfælde vil du kun være i stand til at foretage dine egne forbindelser.

Hvis du allerede har et boardingkort til et tilslutningsfly og kun rejser med håndbagage, er det ikke nødvendigt at forlade transitområdet.

Fra bagagebåndsrummet er der en trappe, som fører direkte til afgangsgaten. Der er ingen sikkerhedskontrol. Denne regel gælder dog kun, når man ankommer fra et land i Schengen-området.

Hvis du ankommer til Bologna fra et ikke-Schengen-land, skal du altid gå gennem paskontrollen og komme helt ud af transitområdet.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.