Hoteller og overnatninger i Bogotá Lufthavn

Bogotá

For afgange tidligt om morgenen eller meget sene ankomster er det absolut værd at overnatte i lufthavnen for at få den største bekvemmelighed.

Det er kun muligt at køre til centrum med taxa om morgenen og om aftenen.

Overnatning i terminalen - åbningstider

Hovedterminal 1 er åben 24/7, men du kan tidligst komme til transitområdet 5 timer før afgang. Hvis du kun skal skifte fly i lufthavnen, kan du tilbringe endnu længere tid i transitområdet.

Transitområdet er velegnet til overnatning. Gulvene er belagt med tæpper, og der er mange steder, hvor man kan finde behagelige stole uden armlæn at lægge sig på.

Der er også masser af stillezoner i det offentlige område, men sæderne er mindre behagelige, og du kan blive tjekket af politiet for at se, om du har et boardingkort til morgenflyet.

Hoteller i nærheden af lufthavnen

Hvis du vil have en behagelig overnatning, skal du vælge et af hotellerne tæt på terminalerne.

Der ligger store internationale hoteller langs hovedvejen, og alle dem, der er nævnt nedenfor, tilbyder gratis lufthavnstransport. Priserne ligger mellem 75 usd og 100 usd pr. nat.

Billig indkvartering i nærheden

Ud over de store hoteller af god kvalitet i nærheden af lufthavnen (inden for ca. 25 minutters gang) finder du også nogle meget billige lokale hoteller med priser fra 25 usd.

Vi viser velklassificerede hoteller i sikre kvarterer, hvor du kan gå selv i mørke.

 
Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.