Wadi Rum
Aqaba King Hussein Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Aqaba Airport

Transport fra Aqaba Lufthavn

David Eiselt opdateret 21. 3. 2024

Der er ingen form for regelmæssig offentlig transport til lufthavnen. Du kan kun bruge taxaer eller biludlejning.

Billeje

Du bør helt sikkert leje en bil, hvis du ikke kun vil tilbringe din ferie på ét resort i Aqaba.

Kørsel i Jordan er afslappet, vejene er af god kvalitet, og skiltningen er som regel også på engelsk. Når du rejser til klippebyen Petra eller Wadi Rum, er det langt den mest bekvemme og også den billigste løsning at leje en bil, hvis du rejser med mindst to personer.

Der er flere store internationale udlejningsfirmaer lige i terminalen i Aqaba lufthavn. Ugentlige lejepriser starter ved 140 usd.

Sammenlign priser og book en bil

Taxa

Der er ingen kendte mobile taxa-apps i Aqaba, men du kan benytte dig af de almindelige taxaer, der altid venter uden for terminalen på alle ankomster.

Prisen aftales med taxachaufføren, og du skal ikke betale mere end 10 til 12 jod for at komme ind til centrum af Aqaba.

Taxachaufførerne accepterer også amerikanske dollars eller euro uden problemer.

Shuttle Bus

Jordan Shuttle tilbyder også transport direkte til din adresse fra lufthavnen med deres delebiler. Den annoncerede pris er 5 usd til et hvilket som helst hotel i Aqaba.

Men ifølge mange anmeldelser og andre rejsendes erfaringer er dette firma meget upålideligt, og det sker ofte, at bilen slet ikke ankommer på den bestilte dato.

Vi anbefaler, at man undgår Jordan Shuttle (også kaldet Flo Shuttle) og i stedet bruger biludlejningsfirmaer eller taxaer.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.