Abu Dhabi
Abu Dhabi Zayed Lufthavn

Alt hvad du behøver at vide, før du rejser fra eller ankommer til Abu Dhabi Airport

Transport fra Abu Dhabi Lufthavn

David Eiselt opdateret 5. 9. 2023

Abu Dhabi Lufthavn tilbyder direkte busser til både Abu Dhabi centrum og Dubai, 130 km væk. Du kan selvfølgelig også benytte dig af biludlejning.

Bus til Abu Dhabi

Der er flere busruter til Abu Dhabi fra lufthavnen. Stoppestederne er markeret med røde og hvide linjenumre foran hver terminal. For information om offentlig transport i Abu Dhabi, besøg byens officielle hjemmeside på darbi.itc.gov.ae.

Billige hoteller i Abu Dhabis centrum

Billetpriserne kan kun betales med Hafilat-kortet, kontanter eller direkte kortbetaling hos chaufføren/automaten er ikke muligt, og billetter kan heller ikke købes via mobilappen indtil videre. Hafilat-kortet kan købes ved skranken i ankomsthallen i både Terminal 1 og 3, og det kan kun betales med kontanter.

Turister kan få et gratis midlertidigt Contactless Smart Ticket CST, der er gyldigt i 1 måned. Dette kort oplades direkte på et hvilket som helst beløb, når det købes ved billetskranken eller ved de grønne og hvide Hafilat Card-automater, som derefter debiteres på hver rejse. Du skal fylde kortet op med mindst 5 dirham.

Billetpriser til Abu Dhabi centrum for alle linjer er 4 aed. Billetpriser betales ved at sætte Hafilat-kortet i læseren, når man stiger på bussen (det er ved for- og bagdørene).

 • Linje A1 - ekspresforbindelse til byens centrum og Sultan bin Zayed hovedbusstation
  • Rejsetid til busstationen ca. 45 minutter
  • Kører 24/7 hvert 30. minut, kun en gang i timen mellem ca. 19:30-5:30
  • Afgang til terminal 1 og 3
 • Linje A2 - supplerende ekspresforbindelse til byens centrum og Sultan bin Zayed hovedbusstation
  • Rejsetid til busstationen ca. 45 minutter
  • Kører 24/7 hvert 60. minut
  • Afgang til terminal 1, 2 og 3

A10, A20, A40 og K4 stopper også ved lufthavnen, men de kører kun til de omkringliggende boligområder og betjener primært lufthavnens personale.

Taxa til Abu Dhabi

Taxier er et praktisk, men stadig billigt alternativ. Boardinggebyret i lufthavnen er 25 aed og beregnes pr. kørt kilometer 1,60 aed. Moskeen kan nås på ca. 60 aed, byens centrum på ca. 80 aed.

Der findes også en alternativ taxatjeneste i Abu Dhabi, som hedder Uber, men den tilbyder samme priser som taxaer.

Bus til Dubai

Abu Dhabi Lufthavn er forbundet med AUH Express-busser til Ibn Battuta Bus Station i Dubai Mall, hvor du nemt kan skifte til Dubai Metro.

Påstigningsstationer findes i Terminal 2 samt Terminal 1 og 3. Afgangene er altid på alle tidspunkter og hver time hele dagen. Busserne kører non-stop 24 timer i døgnet. En detaljeret køreplan kan findes på abudhabiairport.ae/en.

Rejsetiden mellem lufthavnen og Dubai er 75 minutter.

Billetter koster 35 aed og kan købes lokalt.

Bus til Al Ain

Langdistancebus nummer 490 til Al Ain afgår fra lufthavnen hver anden time, se køreplanen her.

Billeje

Udforsk De Forenede Arabiske Emirater uden for de større byer, lej en bil direkte fra lufthavnen og kør ud i ørkenen og bjergene på grænsen til Oman.

Mange kendte biludlejningsfirmaer har skranker i lufthavnen med ugentlige lejepriser, der starter ved 200 eur.

Avatar uživatele
David Eiselt

David er grundlægger og administrerende direktør for Cestee. Han er også en ivrig rejsende med 302 flyrejser og 49 besøgte lande.

Nogle af vores links kan være affiliate-links, hvor vi kan tjene en provision, hvis du køber tjenesten. Se vores side om reklamepolitik.