Transavia Bagage

Transavia

Transavias Basic- og Plus-billetter giver dig kun mulighed for at medbringe en lille kabinekuffert, der passer under sædet foran dig.

En anden større håndbagage eller indchecket bagage skal altid købes separat i det tredje trin i købsprocessen, efter at du har udfyldt dine personlige oplysninger.

Takst Håndbagage
40x30x20 cm
Håndbagage
55x35x25 cm
Indchecket bagage
Grundlæggende gratis 12 eur til 27 eur 22 eur op til 75 eur
Plus Gratis 12 eur op til 27 eur Gratis op til 20 kg
Max gratis gratis gratis op til 30 kg

Håndbagage

Hvis du køber en Basic- eller Plus-billet og ikke betaler for mere håndbagage på bookingtidspunktet, må du kun tage en lille bagage på 40 x 30 x 20 cm med om bord.

Du kan tilføje en større håndbagage på 55 x 35 x 25 cm. Gebyret varierer efter rute og er mellem 10 og 27 euro, når du booker online under billetkøbsprocessen.

Hvis du ankommer til afgangsgaten med ekstra bagage, skal du betale 25 euro til 45 euro afhængigt af din rute.

Antallet af håndbagage er strengt kontrolleret, og medmindre du har købt et ekstra stykke, må du ikke engang tage en håndtaske eller taske med om bord fra duty free shop ekstra.

Den samlede vægt af håndbagage er sat til maksimalt 10 kg, men det kontrolleres ikke særlig ofte.

Indchecket bagage

Indchecket bagage op til 20 kg er inkluderet i Plus-prisen, og op til 30 kg er inkluderet i Max-prisen.

Hvis du vil rejse med indchecket bagage og ikke har brug for de ekstra tjenester i Plus-taksten (muligheden for at ændre din billet eller vælge et bestemt sæde bagerst i flyet), skal du vælge Basic-taksten og tilføje indchecket bagage i trin 4 under billetkøbsprocessen.

I dette tilfælde betaler du ca. 20 euro mindre, end hvis du vælger Plus-prisen.

Gebyrerne for indchecket bagage er som følger og afhænger af flyvningens længde og prisen på basisbilletten:

Samlet vægt Gebyr ved køb online Gebyr ved køb i lufthavnen
15 kg 22 eur - 45 eur 60 euro
20 kg 27 eur - 50 eur 70 eur
25 kg 31 eur - 63 eur 80 euro
30 kg 41 eur - 75 eur 100 euro

Barnevogne til børn

Hvis du rejser med små børn, har du automatisk ret til gratis transport af både en klapvogn og en autostol eller rejseseng.

Dyr

Kæledyr kan transporteres i kabinen og i lastrummet, men kun hunde eller katte og ikke yngre end 4 måneder. Et dyr, der transporteres i passagerkabinen, skal kunne være i en kasse, der måler 40 x 30 x 24 cm.

Gebyret er 50 euro for transport i kabinen og 77 euro i lastrummet. Der skal anmodes om en billet til dyret før købet, hvor du også vil blive informeret om transportbetingelserne.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.