Neos Bagage

Neos Boeing 787-900 i Prag PRG

Neos Air tilbyder 2 stykker håndbagage og indchecket bagage som standard, i henhold til prisen på den købte billet.

Håndbagage

Du har ret til to stykker håndbagage på enhver Neos Air-flyvning. Det største er begrænset til en vægt på 8 kg og dimensioner, der ikke overstiger i alt 115 cm (f.eks. 55x40x20 cm).

Derudover kan du medbringe endnu en mindre taske om bord, som skal passe under sædet foran dig. Normalt er disse mål omkring 40x30x20 cm, men de er ikke strengt specificeret eller kontrolleret.

Indchecket bagage

Vægten og antallet af indcheckede tasker afhænger af den specifikke flybillet og destination. Som standard inkluderer den billigste PROMO-billet ikke indchecket bagage, og det er nødvendigt at købe RELAX-billetten med én indchecket taske. Alternativt kan du købe din bagage under check-in online eller i lufthavnen.

Prisen for ekstra bagage er 50 euro med en vægt på op til 15 kg og 75 euro med en vægt på op til 23 kg.

Overvægtig bagage koster 50 eur, når den vejer mellem 1 og 10 kg. For 11 kg eller mere skal der betales for en ekstra taske.

Indchecket bagage på charterfly

På flyvninger med rejsebureauer (hvis der er købt en rejsepakke) er indchecket bagage altid inkluderet som standard. Det gælder også for CK Čedok-flyvninger fra Prag, Brno, Ostrava eller Bratislava.

Prisen inkluderer 1 stk. gratis bagage med en vægt på 20 kg. Vægtgrænsen gælder for hvert enkelt stykke bagage og kan ikke tælles med i en familie.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.