Fly Universal Air forsinkede og aflyste fly

Fly Universal Air

Er dit fly med Fly Universal Air blevet aflyst eller forsinket med 2 timer eller mere? Så har du ret til kompensation på op til 600 euro pr. person.

Du kan kræve kompensation direkte fra flyselskabet eller enkelt og gratis fra specialiserede bureauer.

Ansøg om kompensation

Kompensation i henhold til EF-forordning 261 gælder for alle flyvninger, der udføres af Universal Air, da flyselskabet er registreret i Malta, en EU-medlemsstat.

Forsinket fly med Fly Universal Air

Hvis du oplever en forsinkelse på 2 timer eller mere ved afgangsgaten, skal Fly Universal Air give dig gratis forfriskninger i forhold til forsinkelsens længde.

Hvis forsinkelsen i ankomstlufthavnen er 3 timer eller mere, har du også ret til økonomisk kompensation på 250 euro til 600 euro afhængigt af afstanden mellem de to lufthavne.

Du har kun ret til økonomisk kompensation, hvis Fly Universal Air er skyld i forsinkelsen. Læs mere om dette i artiklen Kompensation for flyforsinkelser.

Afstand Forsinkelse Kompensation
op til 1.500 km 3h+ 250 eur - ansøg online
1 500 til 3 500 km 3h+ 400 eur - ansøg online
over 3.500 km 3h+ 300 eur - ansøg online
over 3.500 km 4h+ 600 eur - ansøg online

Aflyst flyvning med Fly Universal Air

Hvis dit fly bliver aflyst af Fly Universal Air mere end 14 dage før afgang, har du ret til en gratis ændring af datoen eller en refundering af den oprindelige billetpris.

Men hvis dit fly aflyses mindre end 14 dage før afgang, har du også automatisk ret til økonomisk kompensation på op til 600 euro.

Igen er kompensationen kun berettiget, hvis flyselskabet aflyser flyet og ikke på grund af uforudsete omstændigheder.

Hvor kan man søge om kompensation?

Du kan søge om kompensation direkte hos flyselskabet på hello@flyuniversalair.com.

Flyselskaberne forsøger dog ofte at undgå kompensation ved at ignorere og lyve under hele sagsforløbet, så kontakt bureauet direkte.

Få op til 600 euro

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.