Fly Lili flyvninger

Flylili i Sibiu lufthavn

Billetter med Flylili airlines kan i øjeblikket ikke købes separat. Flyselskabet tilbyder kun charterflyvninger, som er en del af en rejsepakke fra et rejsebureau.

Planen er at sælge billetter til flyvninger fra Brasov GHV lufthavn til München, Stuttgart, Barcelona, Rom, Milano, Thessaloniki og Istanbul fra sommeren 2024.

Billetterne kan købes til to priser a [translate=none]Classic. Forskellen ligger i indchecket bagage og mulighed for ændring eller afbestilling, hvor den billigere billetpris ikke inkluderer nogen af disse muligheder.

Destinationer

I øjeblikket flyver selskabet hovedsageligt fra rumænske lufthavne til tre feriesteder i Tyrkiet, Tunesien og Egypten. Disse lufthavne er nærmere bestemt

Selskabet har også indledt et samarbejde med de tjekkiske rejsebureauer Čedok og Fischer med Exim Tours fra DER Touristik-gruppen, for hvilke det flyver fra de regionale lufthavne i Karlovy Vary og České Budějovice til Burgas i Bulgarien.

Route map

De tilgængelige charterruter fra Rumænien er også vist på det vedhæftede billede.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.