Bulgaria Air Bagage

Ombordstigning, Bulgaria Air

Når du rejser med Bulgaria Air, har du ret til gratis transport af mindst 1 stk. lille håndbagage og 1 personlig genstand.

Håndbagage

På alle Bulgaria Air-flyvninger har du ret til at medbringe to stykker håndbagage, uanset hvilken billetpris du har købt.

Især målene kontrolleres og må ikke overstige 55x40x23 cm for standard håndbagage og 30x40x10 cm for personlige genstande (bærbar computer, håndtaske osv.).

Den samlede vægt af håndbagagen skal være mindre end 10 kg.

Hvis du ankommer til afgangsgaten med håndbagage, der overskrider målene, vil den blive checket ind i flyets bagagerum mod et gebyr på 30 euro til 70 euro afhængigt af længden på din rejseplan.

Indchecket bagage

Du har kun ret til at medbringe indchecket bagage på op til 23 kg gratis, hvis du har købt en billet til Economy SAVER, Economy PLUS eller business class.

  • Maksimal vægt - 23 kg
  • Summen af alle mål - op til 158 cm

Vægten kontrolleres altid. Målene kontrolleres kun for åbenlyst overdimensioneret bagage.

Du har ikke ret til gratis bagagetransport på den billigste Economy HAND BAG -pris.

Hvis du vil rejse med din bagage, skal du købe den dyrere billet direkte. Prisforskellen mellem HAND BAG og SAVER-priserne er lig med prisen på indchecket bagage, der købes i tillæg til HAND BAG -prisen.

Er dit fly blevet forsinket? Ansøg om kompensation

Gebyrer for overvægt

Hvis din bagage vejer mellem 23 kg og 32 kg, skal du betale et overvægtsgebyr i lufthavnen på 50 euro til 60 euro afhængigt af din rute.

Det samme beløb skal betales for en ekstra taske.

Bagage, der vejer mere end 32 kg, må ikke transporteres.

Du kan se en komplet prisliste for bagage på air.bg/your-baggage.

Klapvogne til børn

Hvis du flyver med små børn, har du ret til en gratis klapvogn, autostol eller rejseseng. Du skal checke klapvognen ind ved check-in-skranken og aflevere den, når du går om bord på flyet.

Børn under 2 år har ret til gratis transport af indchecket bagage op til 10 kg, men kun hvis den ledsagende voksne har købt en billet, der indeholder indchecket bagage.

Hvis ikke, har et barn under 2 år ikke ret til indchecket bagage.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.