Brussels Airlines flyvninger

Brussels Airlines

Brussels Airlines er et af de billigere europæiske flyselskaber og tilbyder meget bekvemme direkte forbindelser mellem Bruxelles og andre destinationer. Du kan også finde billige flybilletter til destinationer i Afrika, hvor selskabet har et af de tætteste netværk af alle europæiske flyselskaber.

Vi anbefaler at købe billetter direkte fra brusselsairlines.dk, men sammenlign helst først priser med konkurrerende flyselskaber, f.eks. på skyscanner.dk.

Køb billetter på brusselsairlines.com

Priser på billetter

Det er normalt ikke noget problem at finde returbilletter til Bruxelles fra et hvilket som helst sted i Europa til omkring 100 euro. For tilslutningsfly til f.eks. De Kanariske Øer omkring 160 euro og til afrikanske destinationer omkring 400 euro.

Det er bedst at købe 2 til 3 måneder før afrejse inden for Europa og 3 til 5 måneder før afrejse til ikke-europæiske destinationer.

Destinationer

Som nævnt ovenfor kan Brussels Airlines' destinationsliste fokuseres på Europa, Nordamerika og Afrika.

USA betjenes af New York og Washington DC, mens destinationerne i Europa hovedsageligt omfatter storbyer og større feriesteder. I Afrika er det næsten hele sydvestkysten fra Dakar til Ouagadougou til Luanda...

Route map

Det bedste overblik og listen over destinationer findes på rutekortet, som kan ses sammen med priserne på brusselsairlines.com/our-destinations.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.