Aer Lingus Bagage

Aer Lingus-fly

Aer Lingus' regler for tilladt bagage og befordring er lidt komplicerede og indviklede med flere undtagelser. I princippet har du altid ret til at medbringe mindst to stykker håndbagage. Vi har opsummeret transportreglerne for dig nedenfor, så du altid ved, hvilken bagage der er inkluderet i din billetpris.

Håndbagage

Hver passager kan tage 2 stykker håndbagage med på rejsen. Bemærk dog, at du ikke altid kan tage din håndbagage med om bord, men i stedet kan checke den ind gratis.

Bagagens mål og vægtgrænsen er tydeligt vist i tabellen nedenfor. Men læs venligst forklaringen nedenfor.

Lille håndbagage Stor håndbagage
Regionale flyvninger 33x25x20cm om bord 48x33x20 cm og 7 kg om bord
Europæiske flyvninger 33x25x20cm om bord 55x40x24 cm og 10 kg til check-in
Transkontinentale flyvninger 33x25x20cm om bord 55x40x24cm og 10kg om bord

Du kan medbringe en større håndbagage om bord, når du rejser på en billetpris, der er højere end den grundlæggende Saver-billetpris, eller du kan betale et ekstra gebyr for håndbagage og prioriteret boarding til 10 eur pr. flyvning.

Regionale ruter

På regionale ruter i Irland og Storbritannien, som opereres af Emerald Airlines, har du ret til at medbringe en lille håndbagage og en større håndbagage, der vejer 7 kg og har bestemte mål. Du tager begge stykker bagage med dig om bord, og de har følgende mål:

  • 33 x 25 x 20 cm til at tage med om bord.
  • 48 x 33 x 20 cm og 7 kg med om bord.

Mindre håndbagagestørrelser er tilladt på regionale flyvninger på grund af de mindre ATR-fly.

Europæiske ruter

På europæiske ruter, der betjenes af Aer Lingus, har du ret til at medbringe en lille håndbagage og en stor håndbagage på 10 kg. Du skal dog checke den større bagage ind gratis ved skranken i lufthavnen. Målene er som følger:

  • 33 x 25 x 20 cm til at tage med om bord
  • 55 x 40 x 24 cm og 10 kg, der skal checkes gratis ind i lufthavnen.

Transatlantiske flyvninger

På langdistanceflyvninger til eller fra Amerika har du ret til at tage 2 håndbagager med om bord. Hvis dit fly inkluderer et tilslutningsfly, kan du tage en større håndtaske med dig på tilslutningsfly inden for Europa.

  • 33 x 25 x 20 cm med dig om bord
  • 55 x 40 x 24 cm og 10 kg med dig om bord

Indchecket bagage

Indchecket bagage er inkluderet i billetprisen for alle billetpriser, undtagen Saver-basisprisen, som ikke inkluderer indchecket bagage. Andre billetpriser inkluderer 1 stk. bagage med en maksimal vægt på 23 kg.

På Saver-billetprisen kan der tilkøbes bagage til en pris på ca. 50 eur pr. flyvning. Hvis du har en returbillet, skal du købe bagagen samlet til både ud- og hjemrejsen.

Langdistancepassagerer på business class kan medbringe i alt 3 stykker bagage på hver 23 kg.

Denne artikel kan indeholde affiliate-links, som vores redaktion kan tjene penge på, hvis du klikker på linket. Se vores side om reklamepolitik.