Fiji Airways har tilsluttet sig oneworld-alliancen

Fiji Airways

Fiji Airways fra Fiji-øerne i Oceanien blev medlem af den globale oneworld-alliance i juni 2024. Det bliver det 15. fuldgyldige medlem af alliancen, hvilket udvider mulighederne for at optjene kilometer og fordele for nuværende indehavere af Emerald-, Sapphire- og Ruby-status samt udvider oneworld-alliancens destinationsportefølje.

Sammen med Fiji Airways vil Fiji Link, flyselskabets indenrigsafdeling på Fiji, også blive associeret medlem af oneworld-alliancen.

oneworld vil dominere Oceanien

Fiji Airways' indtræden vil bringe det samlede antal oneworld-destinationer op på 15 i Oceanien, primært i øgrupperne Fiji, Tuvalu, Tonga og Kiribati.

Følgende lufthavne bliver helt nye oneworld-destinationer:

  • Fiji - Suva, Cicia, Kadavu, Koro, Labasa, Lakeba, Rotuma, Savusavu, Taveuni, Vanua Balavu, Vunisea
  • Kiribati - Kiritimati, Tarawa
  • Tonga - Vava'u
  • Tuvalu - Funafuti

Det australske flyselskab Qantas, som også er medlem af oneworld-alliancen, har en betydelig tilstedeværelse på øerne i Oceanien.

Fiji Airways flyver til andre oneworld-knudepunkter, hvilket gør rejser til Oceanien-regionen fra Europa og Asien via Hongkong, hvor der er forbindelse til Cathay Pacific, og Tokyo Narita, hvor der er forbindelse til Japan Airlines, betydeligt mere bekvemme.

På den anden side af verden vil det styrke forbindelsen mellem Oceanien og Nordamerika, især via lufthavnene i Los Angeles og San Francisco, med forbindelser til American Airlines-flyvninger.

For et komplet kort over Fiji Airways' destinationer, besøg venligst fijiairways.com/route-map.

Fiji Airways indfører AAdvantage frequent flyer-program

Samtidig med at Fiji Airways slutter sig til alliancen, afslutter selskabet sit eget Tabua Club frequent flyer-program og overgår fuldt ud til AAdvantage, American Airlines' frequent flyer-klub.

Denne ændring vil give nuværende indehavere af AAdvantage-elitestatus de samme fordele, når de rejser med Fiji Airways som med American Airlines.

Disse fordele omfatter gratis, ekstra bagage, prioriteret boarding, foretrukne siddepladser og forbedrede muligheder for at optjene miles.

Hvor mange miles får jeg?

Er du allerede medlem af et frequent flyer-program i oneworld-alliancen? I så fald vil du også optjene miles, når du rejser med Fiji Airways.

Nedenfor finder du en oversigt over Fiji Airways' prisklasser, og hvor mange miles du optjener for hvert bonusprogram pr. flyvning i hver klasse.

Frequent flyer-program Pris i pris Grundlæggende Miles
Alaska Airlines
(Mileage Plan)
J, C, D, I
Z
B, G, H, L, M, O, K, Q,
S, V, W
N, R, T
225%
200%
100%
50%
American Airlines + Fiji Airways
(AAdvantage)
J, C, D, I
Y, Z
B, H, L
K, M, O, Q, S, W
G, V, N, T
125%
100%
75%
50%
35%
Qantas Frequent Flyer Alle prisklasser Baseret på zone

Vi vil opdatere listen gradvist, da processen med at implementere partnerflyselskabernes brug af miles vil tage op til 12 måneder.